Quantum-Allergy | Allergie behandelingenFacebook Twitter Google Plus


Verhalen van cursisten
Hier vind je een aantal verhalen van cursisten. Heel veel verhalen zijn opgenomen in het ebook en boek Quantum-Allergy.

Klik hier om het ebook te bestellen

Muggenbulten
Ik ging een weekend weg met mijn ouders en de volgende morgen wordt mijn dochter wakker met een aantal muggenbulten. Ze had erg last van de jeuk. Van alles geprobeerd, zalven, reiki, kruisje inzetten, niets hielp. Later die dag wordt ze nog een keer gestoken, waarschijnlijk door een ander dier.

De bulten werden al groter en het leek wel een allergische reactie. Toen ging er een lampje branden. Daar kan ik wat mee. Ik heb haar een bult vast laten houden en heb haar toen behandeld. Daarna de beet door iets anders. Ze was meteen van de jeuk af, ongelooflijk. Later speelde de beet van overdag nog een keer op, dus opnieuw behandeld en ze heeft er geen last meer van gehad. Zo supergaaf. Ik ben echt heel blij met Quantum Allergy.

Groetjes, Nancy

Het is weer toveren
Je raadt het waarschijnlijk al: De baby heeft geen eczeem meer. Ik heb behandeld tegen de medicatie, ei, ei en organen, water en haar voeding. Het mooie was dat de baby telkens begon te lachen als ik de spiertest deed. Ouders waren vol ongeloof maar zien en voelen nu weer de mooie zachte babywangen.

Groetjes, Jasmijn

Alles behandelen
Het voelt goed. Vooral bij buisje 2 en 5 merkte ik het goed toen het lichaam zichzelf aan het herstellen was binnen een dag. Ik voel dan bepaalde (t)rillingen in het lichaam zoals ik dat ook van Quantum-Touch herken. Bij elk buisje krijg ik tot enkele dagen erna rugpijn en voel ik mijn spieren. Ik neem niet iedere dag een buisje maar doe het op gevoel als de verschijnselen van de behandeling weg zijn en ik het dieet aankan.

Soms heb ik het gevoel dat het al wat beter voelt. Omdat ik zoveel allergieen meegenomen heb (tja, gevoelig persoon) en daardoor ontstane klachten is het niet zo dat ik me direct stukken beter voel. Volgens mij heb ik elk buisje ook echt nodig.

Net zoals ik bij Quantum-Touch wist dat het goed was heb ik dat hierbij ook. Met Quantum-Touch heb ik al zoveel kunnen doen, soms wat te weinig voor mezelf misschien. Voor mezelf allergisch?

Net voor de cursus trok ik steeds de orakelkaart met daarop: Je hebt het gevonden. Nou, na een half leven met ernstige klachten is dat toch fijn!!! Met Quantum-Touch was ik al op weg en de Quantum-Allergy past daar goed bij, daar ligt de basis van mijn klachten. Ik heb het volste vertrouwen dat ik het ook echt gevonden heb na een hele lange zoektocht. Een kwestie van tijd dat ik weer meer mens ben.

Ik hou jullie op de hoogte en nogmaals bedankt voor de leerzame workshop. Het was allemaal heel duidelijk en met enthousiame overgebracht. Angela.

Moe van water
Ik heb mezelf behandeld voor water hoor, dat was dus toch nodig, ongelooflijk!. Niet zo'n leuke dag was dat. Moe moe moe moe, klopt wel want ik ben altijd wel erg moe, niet zo gek als je per dag 3 liter water wegwerkt terwijl het niet goed aankomt. Ik heb de volgende dag ook ontzettend dorst gehad. Wel andere sap gedronken hoor, maar toch.... daar kreeg ik weer maagzuur van. Blij dat ik nu weer water kan drinken. De hoeveelheid die ik nu drink is wel minder dan hiervoor, nu zit ik op een gezonde 1,5-2 liter. Linda Groot
Schoonmoeder
Ik was toch als demonstratie behandeld voor mijn allergie voor mijn schoonmoeder? Mijn man vertelde me dat zijn moeder heel positief over mij had gesproken (zaterdags toen hij bij haar was) en dat was hem opgevallen want dat deed ze anders nooit… Die heeft in ieder geval gewerkt!!!! Thanks!!
Pepermuntje
Tijdens de QT Basis Workshop begon een cursiste ineens enorm te snotteren. Ze vertelde me dat ze erg allergisch was voor katten en pollen...maar die waren er helemaal niet op deze regenachtige dag zonder katten in de buurt...Ik vroeg haar wat ze net gegeten had. Ze zei: "Een pepermuntje, en ik eet eigenlijk al heel lang helemaal geen suiker meer". Ik deed een spiertest terwijl ze een pepermuntje vasthield en ja hoor, dat was de boosdoener! Direct een QA behandeling gegeven en na 5 minuten was er geen gesnotter meer te horen!
Diverse
Inmiddels een aantal allergieen verholpen wat echt heel leuk blijft. Een kind wat nu weer chocola kan eten. Een aantal voor hooikoorts behandeld, dat resultaat moeten we nog ff afwachten, maar zien we vanzelf. Ze reageren nu wel sterk op de test dus ben er eigenlijk niet zo bang voor. En verder blijft de "gewone quantum touch ook nog steeds erg leuk. En dieren behandelen, dat is helemaal mijn ding, geweldig gewoon.
Zeeziek
Ik heb de dag varen op het water goed doorstaan. Ik voelde me wel af en toe nog wiebelig, maar door op tijd wat te eten ging het goed. Ik heb een leuke dag gehad.
Gordelroos
Ik heb bijna geen pijn meer van de gordelroos. Ik vind het wonderbaarlijk. Ik had af en toe zulke vreselijke zenuwpijnen. Ik gebruik de homeopathische druppels die ik er voor slikte niet meer. Het zou echt fantastisch zijn als de pijn wegblijft.