Edelstenen Kristalijn

Beurs en lezing

Op zaterdag 18 april 2020 organiseren we een ontmoetingsdag met een lezing en een beurs. Onze cursisten kunnen ’s ochtends tijdens de Healing Party met elkaar Quantum-Touchen.

Oefenen met Quantum-Touch

We beginnen met een meditatie. Daarna is er volop tijd om met Quantum-Touch, Quantum-Allergy en Quantum-Share te oefenen. Cursisten werken in drietallen, zodat ze hun kennis en ervaring kunnen uitwisselen. Elke cursist krijgt ook zelf meerdere heerlijke Quantum-Touch behandelingen.

Quantum-Touch Lezing

Om 14 uur geven Linda en Yolande een lezing over Quantum-Touch. Voor de groep demonstreren zij hoe je bij iemand in korte tijd de heupen en schedelrand kunt uitlijnen, zodat scheefstand en/of pijn kan verdwijnen.

Quantum-Touch sessies

Na de lezing kunnen belangstellenden door cursisten van QTouch Trainingen met Quantum-Touch behandeld worden. Op deze manier maken zij kennis met de kracht en eenvoud van Quantum-Touch. Uiteraard willen we de belangstellenden enthousiast maken om zelf een workshop Quantum-Touch Level 1 te volgen.

Beurs

Op de Energie en Gezondheidsbeurs zijn verschillende stands. We verwachten o.a. stands met Edelstenen, Helderziende Coaching, Tarot, Natuurgeneeskundige therapie, Klankstoel, Aromatherapie, Dierenfluisteraar, Massage, Quantum-Animals, Quantum-Kids en uiteraard onze eigen stand met boeken, testdozen en leuke gadgets.

Tijdens de beurs worden er bij verschillende stands korte sessies gegeven voor een kleine bijdrage 5-10 euro.

Inschrijven

Datum zaterdag 18 april 2020
Lokatie Het Trefpunt in Heiloo
Kosten
15 euro Healing Party, gratis deelname aan de beurs
5 euro Lezing, beurs en sessie Quantum-Touch
Tijden
10:00 – 13:00 uur Healing Party voor cursisten
14:00 – 14:30 uur Lezing Quantum-Touch (QT)
14:30 – 17:00 uur Beurs en QT-sessies

Klik hier om je in te schrijven
en/of kom gezellig langs!

Lezing Quantum-Touch
Lezing Quantum-Touch