Quantum-Touch 2 Engels

Quantum-Touch 2.0 Amazon

Het boek Quantum-Touch 2.0, The New Human, de engelse versie is zojuist door Richard Gordon gelanceerd via Amazon.

Quantum-Touch 2.0—The New Human streeft ernaar om de mogelijkheden van wat mensen zijn en kunnen significant te vergroten. In duidelijke, stap voor stap instructies, leert the lezer om eenvoudig te demonstreren dat onze grens als mens nu onontdekt is.

Wat leer je in Quantum-Touch 2.0?

Lezers kunnen leren om sessies op meerdere mensen tegelijkertijd te doen, om pijn te verminderen in minuten, om op meerdere condities tegelijkertijd te werken, om overtuigingen te veranderen met energie, en los van tijd en ruimte te werken. Lezers leren om veilig en zichtbaar de houding van meerdere mensen tegelijkertijd aan te passen zonder aanraking.

Wetenschap en de werkelijkheid

Wetenschap neemt aan dat wij gescheiden wezens zijn, en dat onze gedachten de werkelijke buitenwereld niet beinvloeden. Dit is iets dat ieder van ons duidelijk kan demonstreren, dat het niet waar is.

De ontwerper van de Quantum-Touch healing methode en bekende workshop instructeur en spreker op conferenties en holistische gezondheids instituten Richard Gordon, heeft Quantum-Touch ontwikkeld en verfijnd sinds de publicatie van zijn best-selling boek Quantum-Touch: een doorbraak in het genezen met je handen. Gordon deelt zijn ontdekkingen in dit nieuwe boek, dat Quantum-Touch naar een nog krachtiger niveau haalt.

Om het boek te verrijken met wetenschappelijke inzichten en commentaren, heeft Richard Gordon coauteurs Vickie Wickhorst, PhD en Chris Duffield, PhD uitgezocht. Als academici en onderzoekers naar de samenkomst van wetenschap, technologie en de kracht van het menselijke energie veld, fungeren Wichkhorst en Duffield als perfecte gidsen om lezers te helpen, zelfs de skeptische, in hun eigen ontdekkingsprocessen.

Je kunt het e-book in het engels bestellen. Het boek is de leidraad voor de workshop Quantum-Touch Level 2. A.s. 22 en 23 februari 2013 is de eerstvolgende Quantum-Touch 2.0 workshop, zie de agenda.