Fleur Kortekaas

Fleur Kortekaas QC-dag

Yes, het is gelukt! Fleur Kortekaas komt onze Quantum-Coachdag verrijken. De titel van haar lezing is: Quantum-Coach Research: Sesam open u! We zijn superblij met haar komst en verheugen ons op haar lezing.

Heb je zin in een frisse, fabelachtige, fruitige start in 2020 kom dan op zaterdag 11 januari 2020 naar onze Quantum-Coach dag. Elk jaar organiseren we deze feest- en leerdag als start van het nieuwe jaar voor Quantum-Coaches, voor iedereen die al onze workshops heeft gevolgd en voor diegene die voor de laatste benodigde workshop ingeschreven staat. Het is ook een zeer waardevolle manier om nascholingspunten te halen en om als Quantum-Coach up-to-date en in contact te blijven.

Het doel van deze dag is om veel leuke, boeiende en inspirerende mensen te ontmoeten, nieuwe kennis op te doen en deze kennis te integreren, zodat je nog meer out-of-the-box kunt werken. Het ochtendprogramma wordt verzorgd door Fleur Kortekaas met de lezing Quantum-Coach Research: Sesam open u! ’s Middags gaan we het geleerde integreren met de Quantum-Coach methodes. Uiteraard voegen we altijd iets nieuws toe!

Het Programma
09:00 uur – 10:00 uur Inloop en netwerken
10:00 uur – 13:00 uur Lezing Fleur Kortekaas: Quantum-Research: Sesam open u!
13:00 uur – 14:00 uur Lunch (meld je aan)
14:00 uur – 17:00 uur Integratie met de QTouch methodes
17:00 uur – 18:00 uur Borrel (meld je aan)
Lokatie
Het Trefpunt in Heiloo, vlakbij het station.
VOL=VOL
Over Fleur Kortekaas
Fleur is natuurgeneeskundige en klinisch epidemioloog. Ze is als (freelance) auteur, docent en onderzoeker gespecialiseerd in het vakgebied van de complementaire, alternatieve en functionele geneeskunde. Zij is adjunct-hoofdredacteur voor diverse vaktijdschriften, zoals Orthofyto en VNIG (Vakblad Natuurlijke Integrale Gezondheidszorg). In haar werk staan kennisoverdracht en kennisontwikkeling in deze geneeswijzen centraal. Zij levert wetenschappelijke informatiediensten binnen het werkveld.