Quantum-Touch

Webinar Quantum-Touch

quantum-touch-boek-nederlandsDonderdagavond 28 november 2013, van 20:30 – 21:30 uur verzorgen wij een gratis Webinar Intro Quantum-Touch.  In dit Webinar kun je vragen stellen over Quantum-Touch. Schrijf je in voor het Webinar Intro Quantum-Touch

We zullen je alles uitleggen via de computer, LIVE bij jou thuis. Je hoeft alleen maar in te loggen!

Intro Quantum-Touch

Iedereen kan het leren, ongeacht je kennis, opleiding en leeftijd.

Quantum-Touch is ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken. Hij heeft er voor gezorgd dat een ieder nu zijn en haar eigen zelfgenezingskracht, de kracht van het oeroude zelfregenererende systeem, kan versterken en versnellen.

Met simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken die je in twee dagen tijdens de Level 1 leert, kun je, zonder ingewikkelde protocollen, alles behandelen van hernia, scoliose, rugklachten tot chronische darm en maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine en hoofdpijnklachten tot aambeien en spataderen, van eczeem tot galbulten en alle andere lichamelijke klachten. Quantum-Touch wordt ook in het algemeen Quantum Healing genoemd of Quantum Touch Healing.

Daarnaast kun je met dezelfde technieken alle emotionele en traumatische verstoringen behandelen. Quantum-Touch Level 1 is een aanrader voor iedereen. Met de kennis en ervaring van deze 2 dagen heb je voldoende in huis om Quantum-Touch toe te passen. “Quantum Touch is de eerste techniek, die iedereen daadwerkelijk in staat stelt om healer te zijn.” Dr. C. Norman Shealy, M.D., Ph.D.

Inschrijven GRATIS Webinar

We gebruiken het programma Anymeeting. Hiermee kunnen we ons scherm met je delen en zijn wij zelf in beeld. Het Webinar begint donderdagavond om 20:30 en duurt tot 21:30 uur. Schrijf je in voor het Webinar Intro Quantum-Touch, het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Vragen stellen over Intro Quantum-Touch

Je kunt je vragen onder dit bericht in deze blog stellen. Deze vragen worden tijdens het Webinar door Yolande en Linda beantwoord.

13 comments

 1. Graag aandacht voor de bodysweep en het ademen en het denken aan iets moois (multitasking!)

  Grrrrroetjes

  Jack

 2. Ik heb last van een reumatische aandoening, vooral stijve spieren en pezen, kan ik ook met de Q-Touch mezelf ondersteunen, ik heb zelf Q-Touch level 1 gedaan bij Jolande.
  Groetjes Rika

  1. Hallo Rika, we hebben deze vraag in het Webinar beantwoord, maar ik zal het hier ook nog doen. Je kunt inderdaad jezelf ondersteunen. Behandel jezelf op de pijnlijke plaatsen, iedere dag kort. Kijk overigens ook naar je voeding en behandel daarvoor eventueel met Quantum-Allergy, dat kan een groot verschil uitmaken.

 3. Wat zou ik dit webinar graag volgen op een ander moment. Ik ben helaas echt verhinderd nu. Is het mogelijk me een link te sturen van dit webinar, zodat ik het ‘later’ kan kijken?
  In elk geval een goede quantum tijd met elkaar!

  1. Hallo Miep,

   Wat jammer dat je niet kunt. We kunnen het helaas niet opnemen, maar zijn zeker van plan om dit binnenkort te herhalen, dus als je ons je wens doorgeeft naar welke avond jouw voorkeur uitgaat, dan kunnen we daar misschien rekening mee houden.

   Hartelijke groet, Linda

 4. Ik heb me zojuist aangemeld voor die webinar. Ik heb inmiddels beide boeken in huis maar heb er nog niets mee gedaan. Ik ben heel nieuwsgierig maar ook een beetje sceptisch of het echt werkt. Ik hoop dat het werkt, dat wel. Zelf heb ik bv een lichte scoliose en vraag me af of ik daar via QT beweging in kan krijgen bijvoorbeeld.
  In ieder geval kijk ik er erg uit naar donderdag

   1. Helaas gaat het vanwege software problemen niet lukken vanavond. Wel balen hoor! Hebben jullie nog een goede tip om
    een QT cursus te volgen in (de buurt van) Gouda ? Alvast hartelijk dank en succes iedereen vanavond.

     1. Gelukkig lukte het wel via m’n ipad. Ik vond het heel interessant! Ik zal kijken of ik een workshop kan inplannen. Bedankt en vriendelijke groeten, Martine.

Comments are closed.