Henk Fransen

Henk Fransen QC-dag

Yes, het is gelukt! Henk Fransen, arts van de toekomst, komt onze Quantum-Coachdag verrijken. We zijn superblij met zijn komst.

Heb je zin in een frisse, fabelachtige, fruitige start in 2019 kom dan op zaterdag 12 januari 2019 naar onze Quantum-Coach dag. Elk jaar organiseren we deze feest- en leerdag als start van het nieuwe jaar voor Quantum-Coaches, voor iedereen die al onze workshops heeft gevolgd en voor iedereen die voor de laatste benodigde workshop ingeschreven staat. Het is ook een zeer waardevolle manier om nascholingspunten te halen.

Het doel van deze dag is om veel leuke, boeiende en inspirerende mensen te ontmoeten, nieuwe kennis op te doen en deze kennis te integreren, zodat je nog meer out-of-the-box kunt werken. Het ochtendprogramma wordt verzorgd door Henk Fransen met een lezing over Psychosomatiek. ’s Middags gaan we het geleerde integreren met de Quantum-Coach methodes. Uiteraard voegen we altijd iets nieuws toe!

Er zijn al veel cursisten die zich hebben ingeschreven voor deze dag, de lunch en/of de borrel. Wij kijken er nu al naar uit!
Het Programma
09:00 uur – 10:00 uur Inloop en netwerken
10:00 uur – 13:00 uur Lezing Henk Fransen: Psychosomatiek,
klik hier voor meer info.
13:00 uur – 14:00 uur Lunch (meld je aan)
14:00 uur – 17:00 uur Integratie met de QTouch methodes
17:00 uur – 18:00 uur Borrel (meld je aan)

Lokatie
Het Trefpunt in Heiloo, vlakbij het station.

VOL=VOL