Quantum-Touch Oefenen

Quantum-Touch Beurs

Op zaterdag 13 april 2019 hebben we een geweldige dag gehad met een lezing en een beurs. Cursisten konden met Quantum-Touch oefenen. De belangstelling was groot.

Oefenen met Quantum-Touch

We begonnen met een meditatie. Daarna is er volop geoefend met Quantum-Touch, Quantum-Allergy en Quantum-Share. Cursisten werkten in drietallen, zodat ze hun kennis en ervaring konden uitwisselen. Elke cursist kreeg ook zelf meerdere heerlijke Quantum-Touch behandelingen.

Quantum-Touch behandeling
Quantum-Touch behandeling

Quantum-Touch Lezing

Om 14 uur gaven Linda en Yolande een lezing over Quantum-Touch Level 1. Voor de groep demonstreerde Yolande hoe je bij iemand in korte tijd de heupen en schedelrand kunt uitlijnen, zodat scheefstand en/of pijn kan verdwijnen. Degene die behandeld werd, kreeg weer gevoel terug in haar voeten. Zij was dit gevoel al lange tijd kwijt.

Quantum-Touch behandelingen

Na de lezing werden belangstellenden door cursisten van QTouch Trainingen met Quantum-Touch behandeld. Op deze manier maakten zij kennis met de kracht en eenvoud van Quantum-Touch. Wij hebben mooie feedback gehoord na de behandelingen. Uiteraard wilden we de belangstellenden enthousiast maken om zelf een workshop Quantum-Touch Level 1 te volgen. Dat is gelukt.

Beurs

Op de Energie en Gezondheidsbeurs waren verschillende stands met o.a. Edelstenen, Helderziende Coaching, Tarotlezingen, Voetreflex, Natuurgeneeskundige therapie, Klankstoel, Aromatherapie, Dierenfluisteraar, Runen lezen, Massage, Quantum-Animals, Quantum-Kids en uiteraard onze eigen stand met boeken, testdozen en leuke gadgets, zoals Doppers met opdruk.

Edelstenen Kristalijn
Edelstenen, kristallen Kristalijn