Quantum-Touch 2

Quantum Touch Level 2

Hieronder een reactie de ochtend na de Workshop Quantum Touch Level 2.

Even de heupen van mijn vrouw uitgelijnd. 10 seconden! Een small step voor Quantum Touch, maar een giant leap voor mij! Arnold.

Voor dit resultaat en deze reactie zijn wij Quantum Touch Level 2 instructeur. Heerlijk! Dankjewel.

Quantum healing, energetische therapie

Quantum Touch valt in de categorie Quantum Healing, energetische therapie, natuurlijke therapie, natuurgeneeswijze of alternatieve therapie. Het mooie van Quantum Touch 2 is dat het ook voor iedereen te leren is. Geen inwijdingen, geen guru’s, geen ego’s. Richard Gordon heeft Quantum Touch zo vormgegeven dat het duidelijk uit te leggen is aan iedereen, die dat wil horen. Voor nuchtere analystische mensen. En ook voor diegene die al heel veel ervaring heeft en zelf heeft ontdekt dat hij of zij andere mensen van nature kan helpen. Van deze workshop krijg je geen spijt.

Quantum Touch Level 2

De Quantum Touch Level 2 Workshop wordt ook wel Quantum Touch 2, Quantum Touch 2.0 of QT2 genoemd, het gaat uiteraard over hetzelfde. Quantum Touch 2 is het officiële vervolg op Quantum Touch Level 1, een geavanceerde workshop. Het is ook door Richard Gordon ontwikkeld. Bij Quantum Touch Level 1 wordt een resonantie veld gecreëerd met de handen met ademhaling en bewustzijn. Met Quantum Touch 2 wordt het resonantie veld gemaakt met het hart, iedereen kan dit. Als je wilt weten hoe het exact gaat, kom dan naar de Quantum Touch Level 2 workshop bij QTouch Trainingen. Quantum Touch 1 en Quantum Touch 2 zijn uitstekend met elkaar te combineren. Via mail @ qtouch.nl kun je ons vragen om een download van een deel van het Quantum Touch Level 2 boek. Je krijgt dan een link, waarmee je dit deel van het boek kunt downloaden. Via onze Quantum Touch webshop kun je het boek digitaal kopen en downloaden.