Bloed

Trombose

Tijdens een yogales raakte ik met Marieke in gesprek over de trombose in mijn rechterbeen. Mijn lichaam was op dat moment nog erg moe en mijn been nog herstellende en zeer pijnlijk. Zij wees mij op de mogelijkheden van Quantum Touch. Nog geen idee van wat ik er nu echt van moest verwachten maakte ik mijn eerste afspraak. Tijdens deze eerste afspraak werd eerst mijn lichaam rechtgezet. Dat wil zeggen dat Marieke kijkt of je schouders en heupen aan beide kanten gelijk staan. Dit verschilde bij mij dus dit werd in de eerste en tweede afspraak gecorrigeerd. Het blijft lastig op schrift uit te leggen wat er nu precies tijdens de behandelingen met je lichaam gebeurd. Marieke legt haar handen op je lichaam of vlak voor je lichaam. Door haar ademhaling en via haar energie bracht ze mijn lichaam in beweging. Bewegingen waar ik zelf geen controle over had. Voor de eerste keer is dit zelfs een beetje schrikken en verrassend.

Na een aantal weken richtte Marieke haar energie direct op de pijnlijke plekken in mijn kuit. Waarna de pijn flink afnam en later zelf helemaal tijdens de sessie verdween. Daarnaast kreeg ik diverse yoga oefeningen die ik ook thuis kon toepassen.

Ik heb de sessies altijd als erg prettig ervaren en daarnaast kreeg ik er enorm veel energie van. De pijn is inmiddels helemaal verdwenen en mijn been volledig hersteld.
Anneke, behandeld door Marieke Zijlema, www.vindjouwbalans.nl