Uitgeverij AnkhHermes

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgeverij AnkhHermes
Uitgeverij AnkhHermes

Een paar weken geleden kregen we een mailtje van Miriam den Ouden, Brandmanager AnkhHermes/VBK|media, waarin ze ons vroeg een presentatie over Quantum-Touch level 1 en 2 te geven voor haar, een aantal collega’s en de uitgever. natuurlijk wilden we dat, graag zelfs! Praten over je passie is toch het leukste dat er is 😉

Uitgeverij AnkhHermes

Op donderdag stapten Linda en ik in de auto op weg naar AnkhHermes in Utrecht. We werden warm ontvangen door Miriam, die ons mee naar boven nam naar de uitgeverij. Kasten vol boeken, links en rechts, volop genieten dus voor ons als leesverslaafden 😉

Wat is Quantum-Touch?

Na een korte kennismaking met Miriam druppelden de belangstellenden binnen en starten we met een korte introductie van Quantum-Touch level 1 met een uitlijnbehandeling van 1 van de dames. Ze begon te wiebelen en te draaien en voelde de pijn en spanning verminderen. De anderen werden toch wel nieuwsgierig: kan zo iets simpels zoveel uitwerking hebben? Ook een andere dame werd even “onder handen genomen”.

Demo Quantum-Touch level 2.0

We vervolgden met de uitleg over hartenergie en focussen van Quantum-Touch level 2.0 en nu was dezelfde dame weer aan de beurt, want ze had nog wel wat last in haar nek. We hebben haar met de hele groep op afstand behandeld met deze technieken en het was weer mooi dat er van alles gebeurde en veranderde in de klachten.

De medewerkers van AnkhHermes reageerden erg enthousiast op onze verhalen en demo’s. Met een aantal van hen zijn we nog even op de foto gegaan (de rest was al weer aan het werk). We weten zeker dat degene die de boekhandels gaan bezoeken, nu een verhaal te vertellen hebben over deze gave methode.

Op de foto

Pieter de Boer, uitgever AnkhHermes
Merel Prins, accountmanager spiritualiteit
Albert Bodde, redacteur AnkhHermes
Melissa Oltmans, redacteur Inspirerend Leven
Hans ter Laak, accountmanager
Miriam den Ouden, brandmanager AnkhHermes

Bestseller en longseller

Het Quantum-Touch level 1 boek van Richard Gordon is al jaren een bestseller en intussen dus ook een longseller. Er zijn meer dan 30.000 boeken verkocht, alleen al in Nederland. Volgens AnkhHermes heeft dat zeker te maken met onze passie om Quantum-Touch in Nederland op de kaart te zetten… het is ons goed gelukt!

Quantum-Allergy

Uiteraard hebben we ons boek Quantum-Allergy trots getoond en wij realiseerden ons nu pas dat het zo goed en gaaf is geworden dat we het bij AnkhHermes hadden kunnen uitbrengen. Daar waren we het met elkaar over eens. Wij nog trotser ;-), glim, glim. Het avontuur van het in eigen beheer uitgeven van een boek is toch ook wel heel erg spannend. We verwachten dat we eind augustus een special event kunnen houden, waar iedereen die het ebook al aangeschaft heeft de paperback voor een gereduceerd tarief kan aanschaffen. Dus je mag voorzichtig al zaterdag 31 augustus in je agenda blokkeren.

Nederlandse versie

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwe omslag (cover), het marketingmateriaal en de vertaling van Quantum-Touch 2.0. Wij vinden het superleuk om daar weer een bijdrage aan te leveren, net als bij eerdere vertalingen. De Nederlandse versie van het Quantum-Touch 2.0 boek staat gepland voor 13 november 2013. Noteer maar in je agenda.