Quantum-Touch in Kameroen

Vrijwilligerswerk in Kameroen

Vrijwilligerswerk in Kameroen
Vrijwilligerswerk in Kameroen

Yolande van Rosmalen, van QTouch Trainingen uit Alkmaar, is ruim twee weken naar Yaoundé, Kameroen, geweest, samen met haar collega Myriam Burg uit Frankrijk.

Zij hebben les gegeven aan artsen en therapeuten in Quantum-Touch en Quantum-Allergy en hebben veel vrijwilligerswerk verricht in de kliniek van dr Serges Guengang, de arts door wie Yolande en Myriam waren uitgenodigd. Er zijn veel bijzondere ervaringen om te delen: de behandeling van een klein jongetje, John-Paul, met een kankergezwel in zijn hoofdje, oog er uit gehaald, dik, opgezwollen en superheet been na verkeerd infuus…. na een half uur behandelen met Quantum-Touch en Quantum-Allergy was zijn been veel koeler en dunner!

Een halfzijdig verlamde man, die na een auto ongeluk, 20 jaar geleden, bijna niet meer kon lopen, werd door twee cursisten van Myriam en Yolande behandeld: hij gooide zijn stok weg, voelde zich voor het eerst in 20 jaar weer sterk en in balans. Tijdens het tweede trainingsweekend kwam hij om zijn wonderbaarlijke genezingsverhaal zelf te vertellen én om mee te doen met de workshop.

Een klein meisje van 4 jaar had een flinke ontwikkelingsachterstand nadat ze in haar 4de maand meningitis had gehad. Ze was moeilijk hanteerbaar, schreeuwde en krijste veel. Na de behandeling tijdens de workshop en de behandelingen van haar moeder, 6 dagen lang, 10 minuten per dag, liep ze als een blij zonnetje door de workshopruimte, zacht zingend en genietend, en sliep ze geweldig. Ook was ze heel relaxed in de auto, waar het voorheen een heftig drama was. Er is nog zoveel meer te vertellen… Verder zijn er verschillende radio opnames gemaakt over Quantum-Touch en Quantum-Allergy en over de workshops.