Webinar Quantum-Allergy

Webinar Quantum-Allergy

ebook Quantum-Allergy

Nog iets leuks doen in de kerstvakantie?

Vrijdagavond 27 december 2013, van 20:30 – 22 uur verzorgen wij een gratis Webinar Intro Quantum-Allergy.  In dit Webinar kun je vragen stellen over Quantum-Allergy. Schrijf je in voor het Webinar Intro Quantum-Allergy

We zullen je alles uitleggen via de computer, LIVE bij jou thuis. Je hoeft alleen maar in te loggen! Aan het einde van het Webinar hebben we een verrassingsaanbieding.

Intro Quantum-Allergy

Quantum-Allergy is een methode om het lichaam in optimale balans te brengen. Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trilling ook wel eigenfrequentie genoemd, meetbaar in o.a. Herz. De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving, tussen de organen en alle lichaamssystemen onderling, de voeding die we ons lichaam aanbieden, bepaalt onder andere hoe het lichaam functioneert en of er wel of geen klachten zijn op fysiek en emotioneel gebied. We lichten ook een klein tipje van de sluier op over ons nieuwe Quantum-Allergy eBook! En we gaan het meest bijzondere QA verhaal van deze week met je delen!

Inschrijven GRATIS Webinar

We gebruiken het programma Anymeeting. Hiermee kunnen we ons scherm met je delen en zijn wij zelf in beeld. Het Webinar begint woensdagavond om 20:30 tot uiterlijk 21:30 uur. Schrijf je in voor het Webinar Intro Quantum-Allergy, het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven. De beelden op je PC of Mac komen via een vast “draadje” sneller binnen dan via WIFI.

Vragen stellen over Intro Quantum-Allergy

Je kunt je vragen onder dit bericht in deze blog stellen. Deze vragen worden tijdens het Webinar door Yolande en Linda beantwoord.

53 comments

 1. Hallo,

  We wonen sinds twee jaar met veel plezier in Singapore, maar voor onze Weimaraner hond is het minder leuk. Hij heeft veel jeuk en krabt en bijt zijn huid kapot. Eerst dachten we dat het muggenbeten waren of misschien problemen door het vochtige tropische klimaat, maar misschien is het wel een allergie. Ik heb geen idee wat het is en zou hem er graag vanaf helpen. Het is eigenlijk niet te doen voor hem, maar we willen ook niet zonder hem wonen.
  alvast bedankt!
  groet, Marielle

  1. Als het goed is heb je alle tips al gehoord, wat je met QA behandelingen zou kunnen resetten, zoals eten, water, warmte, klimaat, vocht, verandering, stoffen in huis, andere mand?, stress… De rest vind je vast terug op de webinar-uitzending! Succes!

 2. Door water te drinken voert je lichaam je afvalstoffen af. Zijn er andere manieren om afvalstoffen af te voeren, bv door QA?
  Kan QA helpen bij een vastzittend SI-gewricht en hoe pak je dat dan aan?

  1. QA behandelingen helpen mee om afvalstoffen te verwijderen, naast veel water drinken… en een QA behandeling op water doen, mocht je er onverwacht toch verstoord door worden.

   QA bij S.I. gewricht: zoek uit waar de plek door verstoord wordt, voeding, drinken, contactstoffen zoals broek, leren riem, ondergoed, bepaalde stoffen zoals katoen, spijkerstof, acryl… Straks in het QA eBook kun je zeker nog veel meer ideeën op doen!

   1. Bij QA Level 2 leer je ook van alles over bewegingverstoringen, dat zou hier ook een rol kunnen spelen.

 3. Hoe komt er eigenlijk een allergie in een lichaam, heeft het een functie?
  Waarom wordt iemand op een bepaald moment allergies voor iets (of iemand)?
  Wat gebeurt er in je lichaam als je een allergie ‘reset’ ?

  1. Een allergie komt door een reactie op een stof die het lichaam als verstoring ziet, om wat voor reden dan ook.
   Of het een functie heeft, daar zijn de meningen erg over verdeeld.. het komt in ieder geval veel voor, dat is een feit.
   In de workshop en in het eBook leggen we uitgebreid uit wat de oorzaken kunnen zijn.
   Als je de verstoring behandeld, of reset zoals wij dat noemen, heb je er minder of geen last meer van.

 4. Ik krijg regelmatig vragen over haaruitval. Is haaruitval te behandelen met QA? Groetjes Truitje

  1. Haaruitval is prima te behandelen met QA. Zoek naar alle logische verstoringen, stoffen waar je haar mee in aanraking komt, test voeding, föhn, medicatie… en zoek op internet bij diverse bronnen om inspiratie op te doen wat de oorzaken zouden kunnen zijn. Alles wat je weet kan je resetten.

 5. Zijn er nog tips voor het spiertesten, ik merk dat het bij de ene persoon makkelijker gaat als bij de andere.

  1. In de syllabus en straks natuurlijk ook in het eBook staan alle tips vermeld.
   Oefening baart kunst, dus veel doen.

 6. Kun je ook op afstand met QA werken ?

  Kan een frosen shoulder ook met QA behandeld worden?

  Ik begreep dat gevoeligheid voor Wifi en mob.tel en dect tel. ook behandeld kunnen worden met QA. Mijn vraag is hierover. Heb je er dan alleen geen last meer van en/of levert de de straling dan ook geen ricsico meer op?

  1. Ja, je kunt ook QA op afstand doen.
   Frozen shoulder: zoek naar logische verstoringen, voeding, beweging, alles waar de plek mee in contact komt.
   Als je voor straling behandelt kun je net als de meeste mensen een “normale’ dosis straling verdragen zonder klachten te krijgen.
   Er is veel straling in huis, buiten, eigenlijk overal waar je bent. Hoe beter je in je vel zit, in balans bent, hoe minder last je er van hoeft te hebben.

 7. Hoe kom je met QA de ware oorzaak of aanleiding van een aandoening ontdekken? In het geval van eczeem bijvoorbeeld, of het op een emotionele gebeurtenis of onderdrukking is gebaseerd, een voedsel allergie of intolerantie, of een algemene inbalans in het lichaam.. zodat je de meeste effectieve behandeling kunt kiezen ipv symptoombestrijding.

  1. Via spiertesten test je uit waar iemand/jij door verstoord wordt. Dat kan alles zijn van voeding tot beweging tot een emotie tot een ander mens en alles wat er nog meer in en om ons heen is.
   Vaak heeft een klacht met meerdere verstoringen te maken en regelmatig merk je na het resetten van 1 verstoring dat er al verandering in de klachten is.

  1. Ja dat kan. Zorg bij heftige neuroses dat er goede reguliere begeleiding is en let op je eigen grenzen: wil en kan jij dit begeleiden.

 8. Is het mogelijk om de bijwerkingen van medicatie en dan met name misselijkheid bij bv morfine of chemo te behandelen met QA?

 9. ik heb veel last van een agressief wasmiddel van mijn buren wat kennelijk door de muren heen komt. Het slaat op mijn keel en ik word er wat misselijk van. Bovendien voelt daardoor mijn hele huis onprettig.
  Ik kan moeilijk vragen of ze een ander wasmiddel nemen maar kan ik zelf iets doen met QA of toch een keer een QA behandeling doen? Moet ik dan ook het merk wasmiddel weten?

  1. Behandel jezelf op de plekken waar je het voelt, bijvoorbeeld met het briefje ‘wasmiddel van de buren’. En test uit waarom je er zo door verstoord word en sinds wanneer… Het heeft meestal ook met andere onbalansen in jezelf te maken.

 10. Goedenavond ,

  ik wil graag het E-book Quantum Allergie bestellen dat jullie op 7-5-2013 gaan uitbrengen. Maar kunnen jullie aangeven waar ik dat kan/hoe ik doet kan doen, zie nog geen link hiervoor.

  Gr. Diana

  P.S. bedankt voor deze webinar.

 11. Bedankt Linda en Yolande,
  ik wordt altijd weer geenthousiasmeerd door jullie manier van vertellen ook op het webinar.
  Mijn eerste vraag al duidelijk beantwoord.
  Ik kijk uit naar jullie boek dat 7 mei uitkomt!
  En naar de AQ Workshop op 28 en 29 juni
  groetjes Yvonne

 12. Hallo Linda en Jolande, wat een geweldig webinar hebben jullie verzorgd. Hartstikke top. Bij mij werkte helaas het chatten niet want als ik een vraag of opmerking intypte en het verzond, verscheen het niet in de chatbox dus kon niemand het lezen, jammer. Ik ga zeker in de loop van dit jaar de workshop QA herhalen en ik schrijf me in gelijk in voor het QA E-book met de opmerking ‘verrassing’. Bedankt dat jullie even aandacht hebben besteed aan mijn vraag over haaruitval. Groetjes en dikke x Truitje

 13. Is er ook iets te doen aan hinderlijke overgevoeligheid voor smartphones, wifi, computerscherm met QT Allergy??? En een glutenallergie (al van alles geprobeerd, is er nog steeds)?

  1. De vraag wb straling is hier al beantwoord. Wb glutenallergie, neem even contact met 1 van ons op.

 14. Ha Linda en Jolande,
  Dank jullie wel voor deze webinar. Erg goed gedaan ik heb me direct ingeschreven voor 28 en 29 juni as. Allergy 1 herhalen want dat is al een poosje terug. Kijk ook uit naar jullie E-book. Lieve groet Anne

 15. Super webinar over Quantum-Allergy! Volgens mij ook leuk voor mensen die er voor het eerst mee in aanraking komen. Bedankt voor de, zoals altijd, leerzame avond.

 16. Hé dames, het was leuk en goed om het webinar bij te wonen, zelfs voor een doorgewinterde allergie-studente. Super idee. Heerlijk hoe makkelijk jullie alles maken. Dank jullie wel en tot volgende week bijde Quantum Share. Lekker Mindmeppen :-), ik ben benieuwd !

 17. Mooie meiden,

  Heb genoten van jullie uitleg en ben weer enthousiast gemaakt! Heb een allergie bodyscan workshop gevolgd, maar er niet genoeg mee gedaan, want ik heb nog tal van allergieën. Wil die workshop dus graag herhalen en jullie nieuwe boek t.z.t. ook graag ontvangen, alles onder de noemer “verrassing”.
  Wens jullie nog veel succes, want dit was heel leuk!
  Hartegroet van Elly Pommée, Leiderdorp

 18. Hi Yo en Linda. Was erg leuk jullie eerste webinar te volgen. Helaas kon ik niet chatten. Wat ik ook schreef, het verscheen nergens in beeld. Ik kijk uit naar de herhaling ws QA in juni. Hartelijke groet, Joy

 19. Hoi Yo en Linda, Was erg leuk jullie webinar bij te wonen. Helaas kon ik niet chatten. Geprobeerd, maar mijn typwerk werd niet geplaatst.
  Ik kijk uit naar de herhaling van de ws in juni. Hartelijke groet, Joy

 20. Hé Yolande en Linda,
  ik vond jullie webinar heel interessant.
  Ik ben zeker geïnteresseerd in jullie e-book en workshop.
  Bedankt voor zoveel liefde om kennis te delen, jullie geven mij steeds een boost
  om door te gaan met QTouch!
  Bij mij werkte de chatbox ook niet, bij deze is dit rechtgezet!

  lieve groeten,
  Veronique

 21. Ik heb genoten vandaag van jullie webinar. Wat fantastisch dat jullie al jullie kennis met ons delen.
  Jullie zijn echt een lichtpuntje, hier kunnen nog veel trainers een voorbeeld aan nemen!
  Dank dank dank…

 22. Dank voor het leerzame webinar. De mindmaps met de invalshoeken van waaruit je klachten/allergieën/verstoringen kunt bekijken, komen natuurlijk bij allerhande problemen erg goed van pas en zie ik als een diagnostisch instrument met een brede toepassing. Ik kom de cursus QA1 zeker nog een keer bij jullie volgen!

 23. Dank jullie wel voor een leuke leerzame avond. Ik vond het echt super. Het maakt je toch weer extra enthousiast. Als je nog eens webinars doen ben ik er zeker weer bij.

  Groetjes,
  Willeke

Comments are closed.