Webinar Quantum-Allergy

Win ebook Quantum Allergy

Win ebook Quantum Allergy
Win ebook Quantum Allergy

Win je aanschafbedrag van het ebook Quantum Allergy terug. Wij zouden het heel leuk vinden om jouw reactie op en ook jouw ervaringen met het ebook hieronder te verzamelen. Ook nieuwe verhalen kunnen hier vermeld worden. De leukste nemen we op onze boekpagina op. Of misschien zelfs in een update van het boek.

Reacties ebook Quantum-Allergy

We hebben al heel veel reacties ontvangen op Facebook en via email. Wij vinden het leuk als je zelf hieronder je reactie neerzet, zodat mensen die twijfelen superenthousiast worden om het ebook aan te schaffen.

Jouw verhaal ook?

Heel veel mensen hebben gekozen voor het “ebook met updates”. De eerste updates zijn al uitgebracht. Hierbij gaat het tot nu toe om kleine verbeteringen. We zullen de komende tijd echter nieuwe verhalen blijven opnemen. Dus … hoe leuk is het als jouw eigen verhaal in het ebook wordt opgenomen?! Lever je verhaal aan, door het verhaal hieronder neer te zetten. Als je hier een verhaal neerzet, dan gaan we er ook vanuit dat jij en degene waar het verhaal over gaat, het goed vinden dat het in het boek komt. Als je het anoniem wilt, mail ons dan even.

Win ebook Quantum Allergy!

Win je aankoopbedrag van het ebook terug door hieronder je reactie, verhaal of ervaringen achter te laten!

Wij zullen willekeurig een reactie, verhaal of ervaring trekken. Als jouw bericht geselecteerd wordt, dan ontvang je het aankoopbedrag van het ebook volledig terug. Voorwaarde is natuurlijk 🙂 dat je het ebook gekocht hebt.

Ook als je al naar ons gereageerd hebt via Facebook of email, dan kun je meedoen door die reactie hieronder nog een keer te plaatsen.

11 comments

 1. Mijn enthousiasme was er al om te werken met dit prachtige, ‘eenvoudige’ middel om samen met anderen te bewerkstelligen dat het leven een stuk aangenamer wordt.

  Ik heb al stukjes uitgeprint voor eigen gebruik. Ik heb er wel als voetnoot opgezet: tekst ontleend aan het eBook Quantum Allergy

  Naar mijn mening is dit de juiste methode om jullie werk alle eer aan te doen

  Lieve groet van Agaath

 2. Ik heb het boek in een keer doorgelezen . Wat een mooi concept hebben jullie ontwikkeld ! De omvangrijkheid en grondigheid spreekt me erg aan, zo ook de eenvoud van deze werkwijze, zodat het voor een breder publiek toepasbaar wordt.
  Ik ben direct aan de slag gegaan en heb al wat geëxperimenteerd met deze werkwijze. Ik ben verrast over het feit dat de gegevens die tevoorschijn komen zo treffend blijken te zijn . Allerlei facetten komen aan het licht. Ook de combinatie van diverse gegevens is verrassend. Soms ontbreekt bij combinaties voor mij ook wel eens de logica, maar dan buig ik in gedachte maar weer vanuit respect voor de wijsheid van het lichaam. Het maakt het loslaten ook wel eenvoudiger…..
  Jullie hebben een geweldig boek te bieden, waar ongelooflijk veel speurwerk en ervaring aan vooraf moet zijn gegaan.
  Dank jullie wel voor deze handleiding en handreiking.
  Ik doe er veel inspiratie aan op en vertrouw er helemaal op dat deze werkwijze een gunstige uitwerking op velen zal hebben.

 3. Super dat jullie dit boek hebben uitgebracht en ik wil hem ook zeker gaan aanschaffen! Ik heb zelf al de eerste cursus van Quantum Allergie bij jullie gevolgd en ik heb er al heel veel aan gehad. Mijn lichaam reageert nogal snel en gevoelig op allerlei voedingsmiddelen en met de Quantum Allergie kan ik dat dan meteen aanpakken! Ik heb nog wel een mooi voorbeeld op te vertellen, waar ik zelf dan al weer versteld van sta. Maar ik wil er wel bij zeggen dat ik normaal gesproken t niet op deze manier gebruik hoor, ik drink meestal heel weinig alcohol…
  Maar goed, laatst was ik met een groep vrienden op een leuk festival in de Hout in Alkmaar en het was erg gezellig met een hapje en een drankje erbij. Het smaakte me zo goed dat ik uiteindelijk teveel had gedronken. Ik merkte t pas toen ik thuis was gekomen. Ik ben naar bed gegaan maar werd op een gegeven moment echt misselijk en ik kon niet slapen. Ik had de volgende dag een afspraak en zoals ik me toen voelde had die afspraak echt niet door kunnen gaan. Opeens bedacht ik me dat ik QA wel kon uitproberen hierop! Ik heb toen alles wat ik die dag gedronken en gegeten had behandeld, ik heb niet eens alles eerst uitgetest, ik behandelde gewoon alles..En zowaar ik knapte ontzettend op en kon daarna ook weer in slaap komen. De volgende dag geen centje pijn! Echt, ik stond er zelf versteld van. Ik voelde me gewoon prima en kon ook gewoon naar die afspraak gaan..
  Dus zo goed kan QA werken! Maar de volgende x zal ik mezelf in de hand houden hoor haha!
  Lieve groet, Petra

 4. Fantastisch Linda en Yolanda!
  De Mogelijkheden van quantum allergy zijn waanzinnig groot, met quantum share en de mindmaps een groot feest om mee te werken. En nu het E boek Quantum Allergy ontvangen, kon er niet van slapen. Snel het hele boek door, ik word er zo hongerig van! Wat een inzichten ……. Het helende vermogen is ongekend. Op dit moment behandel ik iemand met de immuunziekte GBS. Het boek neemt me mee op mijn volgende ontdekkingstocht! ……………Een wereldreis for ever!

  Lisette Groot.

 5. Verdikkie!
  Het is een geweldig boek 🙂
  Ik ben me toch aan het suf behandelen… en op één of andere manier geeft dat
  boek zo’n boost dat ik ook niet meer twijfel. Super super super!!!

 6. Woensdag 15 mei kom ik terug van een halve wereldreis. Tijdens deze reis weer mensen van hun zeeziekte af mogen helpen. Heb al heel veel met QA bereikt en ben benieuwd naar het boek. Als ik thuis ben zal ik het meteen bestellen.

  Ik ga kijken of ik met QA mijn eigen jetlag de baas kan en zal hier onderweg in het vliegtuig mee beginnen.
  We genieten nu nog even van de laatste vakantiedagen in Seattle ;).

 7. Lieve dames,
  Ik vind het boek er fantastisch uitzien! Volgens mij is het precies wat ik nodig heb om over mijn ‘drempelvrees’ om in mijn praktijk met Q-allergy te gaan werken, heen te komen. Maar met jullie boek eerst weer eens serieus met mezelf aan de slag.
  Wens jullie lekker lang genieten toe van jullie succes!

 8. Vrijdag een mevrouw behandeld met lymfeklierkanker.
  Ze krijgt nu chemo kuur en heeft vorige maand longontsteking gehad ende longvliezen zijn aan elkaar geplakt.
  Klacht was dat ze 3 tot 4 keer per keer uit bed moet want dan is haar bed drijfnat van het zweet. Zij komt dus slaap te kort en vind het super irritant. Daarnaast moet ze zo erg hoesten dat ze er van moet kokhalzen .
  Heb haar getest met Share ( prachtig programma) en gereset met de buisjes.
  Maandag krijg ik een mailtje. Dat ze er niets van snapt, maar de eerste nacht al moest ze maar 1 keer uit bed. En hoesten is ook veel minder. Ze heeft zich het hele weekend iedere dag gereset . Via Share kwamen er dingen naar voren die ik niet kon weten en ze werd zich bewust dat er meer speelde dan zij gedacht had.
  QT Share en QA zijn zo fijn om mee te werken.

 9. Mijn vriendin kan niet meer slapen als zij koffie drinkt met cafeïne. Hierdoor is zij cafeïnevrije koffie gaan gebruiken. Toen ik mijn verhaal vertelde van waar ik mee bezig ben vroeg zij of ik haar wilde helpen. Ik ben met de buisjes aan de slag gegaan en haar ook nog geresset ..nadat zij bij een andere vriendin was geweest en bij haar een hapje had gegeten en een bakkie deed ging zij naar huis. De andere dag kwam zij erachter dat zij had doorgeslapen. Aangezien haar vriendin gewoon koffie met cafeïne had. Na een week kwam zij bij mij en vertelde dit en toen nog was zij verbaasd wat het had gedaan bij haar.

 10. Quantum Allergy Ebook,
  Linda en Yolande , mijn complimenten voor het mooie en duidelijk geschreven boek, ook de links maken het nog interessanter en duidelijker .Het boek is een must have voor iedereen die met Quantum Touch/Quantum Allergy bezig is of gaat.

 11. Op het cruiseschip heerste een virusinfectie, twee dagen koorts en dan nog een paar dagen beroerd, verkouden etc. Zaterdag was onze cruise voorbij en gingen wij nog naar een hotel. Maandagmiddag kreeg ik ineens koorts, niet zo leuk als je de volgende dag een vliegreis van 8,5 uur moet maken.
  Mijn partner mocht weer op mijn rug kloppen ;). Eerst het virus gereset en een paar uur later de koorts. De volgende ochtend weer het virus aangepakt en een paar uur later zat ik koortsvrij in het vliegtuig. In het vliegtuig een groot deel van de vlucht geslapen en na thuiskomst ook weer naar bed gegaan. Mijn lichaam heeft ook energie nodig om verder te herstellen, maar ik ben er wel van overtuigd dat de QA mij zo snel weer op de been heeft geholpen dat ik de reis naar huis aan kon.

Comments are closed.