Beurs Internationaal Therapeut Quantum-Touch

Ankertje Quantum-Touch

Op 8 november 2014 hebben we op de beurs Internationaal Therapeut ons Ankertje “Quantum-Touch voor iedereen” (€ 10,00 vrijgesteld van btw) gelanceerd, uitgebracht door uitgeverij AnkhHermes. Het Ankertje kan hier besteld worden.

Inleiding en aanvulling

Het Ankertje Quantum-Touch voor iedereen is een inleiding en een aanvulling op de boeken van Richard Gordon: “Quantum-Touch: een doorbraak in het genezen met je handen”, “Quantum-Touch 2.0” en op de workshops die wij geven. Het Ankertje beschrijft het versnellen van je zelfgenezingskracht door het behandelen met Quantum-Touch. Door onze jarenlange ervaring met Quantum-Touch kunnen wij veel kennis en ervaring met je delen.

Het Ankertje is voor iedereen interessant, zowel voor de beginner als de ervaren Quantum-Toucher. Het Ankertje bevat veel verhalen van cliënten, cursisten en therapeuten. Je kunt in dit Ankertje lezen hoe Quantum-Touch altijd en overal toegepast kan worden. Het geeft je volop inspiratie om Quantum-Touch met je handen en je hart te gebruiken.

Boeklancering

We hebben een geweldig weekend op de Beurs Internationaal Therapeut beleefd. Samen met ons team is er een prachtige moderne stand opgebouwd. Veel cursisten waren speciaal voor ons naar de beurs gekomen om bij onze boeklancering aanwezig te zijn. We hebben veel nieuwe mensen ontmoet en prachtige gesprekken gevoerd. Het was super om te horen hoeveel mensen al van Quantum-Touch gehoord hebben! Onze trainers en assistenten hebben talloze demobehandelingen Quantum-Touch, helen met je handen voor iedereen, gegeven met bijzondere resultaten. De winnaars van de boeken en van de workshop zijn bekend gemaakt via de nieuwsbrief.

Dank jullie wel, alle lieve mensen die we hebben ontmoet en dank jullie wel, top team! Dankjewel Richard en Rien, voor jullie voorwoord!

Voorwoord Richard Gordon

Klik hier voor de video van het voorwoord van Richard Gordon.

Ankertje Quantum-Touch