Lancering Quantum-Allergy boek

Quantum-Allergy boek

Boek Quantum-Allergy
Boek Quantum-Allergy

Quantum-Allergy boek beschrijft de complete workshop Quantum-Allergy Level 1.

Op 7 mei 2013 is de eerste versie van het Quantum-Allergy ebook gelanceerd. Er zijn er al vele verkocht! Op veler verzoek is ons Quantum-Allergy ebook nu ook in boekvorm verkrijgbaar! We zijn supertrots op het resultaat.

Boeklancering

31 augustus 2013 is ons Quantum-Allergy boek uitgegeven. Quantum-Allergy is een vervolg op Quantum-Touch door Yolande en Linda ontwikkeld. Met Quantum-Allergy kun je alles waardoor je verstoord wordt, uittesten en resetten. De methode Quantum-Touch is geintegreerd in Quantum-Allergy. De subtitel van het boek is: Zelf aan de slag, minder klachten!

Tijdens deze middag was er volop gelegenheid om het Quantum-Allergy boek te bekijken, aan te schaffen en te laten signeren. Tevens kon men kennismaken via korte demo’s met Quantum-Allergy behandelingen. Ook de testdozen waren ter inzage beschikbaar. Er zijn veel interessante vragen beantwoord en bovenal was het supergezellig. Bijna 100 mensen kwamen met ons dit feest vieren. Dank jullie wel.

Boeklancering Quantum-Allergy boek

Natuurlijk kun je het ebook plus boek hieronder nu online bestellen en op laten sturen of afhalen tijdens een workshop of inloopavond. Als je je inschrijft voor een workshop Quantum-Allergy of Quantum-Share ontvang je korting voor het ebook plus boek.  Je kunt hier bestellen.

Bestellen Quantum-Allergy boek