Richard Gordon in Nederland

Richard Gordon in Nederland

Richard Gordon en QTouchRichard Gordon in Nederland, 19-24 mei 2010. We hebben heerlijke dagen achter de rug met Richard Gordon in Nederland op een van de mooiste plekken in het land, conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. Ons QTouch team heeft dit mogen organiseren. Al eerder organiseerden we de Quantum-Touch Level 1 workshop in 2009 voor Richard Gordon in Maarssen. 

Self Created Health Workshop

Met een groep van 40 mensen zijn we gestart met de workshop Self Created Health. Het was bijzonder hoe eenvoudig het was om toegang te krijgen tot emoties die verbonden zijn aan onze pijn en trauma’s. Het was bijzonder om deze op een elegante en zachte manier te laten oplossen. Bijna iedereen had wonderlijke inzichten en kon daar grote sprongen voorwaarts mee maken.

Quantum-Touch Level 2

100 mensen bezochten de QT 2 workshop en wederom was het een zeer goede workshop! Richard deelde al zijn nieuwe ideeen met ons. We oefenden veel (buiten op het gras in de zon!) om het te voelen, en we hadden heerlijke conversaties met veel mooie mensen uit Nederland, Belgie, IJsland, Kroatie, Slovenie, Australie, Duitsland, Engeland, Griekenland en Frankrijk.

Richard Gordon in Nederland