ONLINE Healing Party

Op zaterdag 18 april 2020 organiseren we een Healing Party voor jou, alleen voor onze cursisten.
En wat is het bijzondere aan deze Healing Party? Het is ONLINE!

Feest

Je hoeft er je huis niet voor uit, je bent geen tijd kwijt aan het heen en weer reizen, je neemt heerlijk deel aan deze Healing Party vanuit je eigen kamer, achter je eigen bureau, vanuit je praktijkruimte of vanuit je tuin.

Een bijzondere manier van samenwerken die ons in de afgelopen weken heel goed is bevallen.
We hebben nu twee workshops ONLINE gepresenteerd en het is nog veel leuker dan we al dachten!

Reacties

Hieronder enkele reacties:

  • Voor de 2e keer een online cursus gevolgd vanuit Italië. Na de Quantum-Allergy nu Quantum-Touch Level 2 en het was weer super!!! Wie weet op naar de volgende online cursus … Linda en Yolande, jullie zijn Toppers!
  • Het was weer volop genieten, geweldige groep, super sfeer, wat is herhalen toch leuk, ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Yo en Linda, dat jullie dit voor mij mogelijk hebben gemaakt in Frankrijk, wat een super-team.
  • Het was een bijzonder leuke en inspirerende ervaring vol verwondering en plezier. Complimenten voor de manier waarop de workshop online door Linda en Yolande in elkaar gezet en georganiseerd is. Het is zeker de moeite waard om het een keer uit te proberen.

Hoe doen we dat?

Zoals je van ons gewend bent hebben wij het motto ‘alles is mogelijk’. Dat is deze keer ook zo, mits je een computer/laptop/iPad hebt, goede wifi en bekend bent met ZOOM. Mocht je daar nog niet mee bekend zijn, kijk alvast op https://zoom.us. Het is super gemakkelijk om mee te doen, dankzij onze goede tips.

Info

Lokatie: waar jij wilt ????
Datum: zaterdag 18 april 2020
Tijd: 10:00 uur tot 13:00 uur
Prijs: 15 euro

Klik hier om je in te schrijven

Wat gaan we doen?

We beginnen met een heerlijke meditatie, waarbij je zittend, liggend of staand mee kan doen, een healingmeditatie voor jezelf.
Daarna gaan we aan de slag in ‘break-out rooms’, waarbij je in groepjes van 3-4 mensen wordt ingedeeld en op die manier volop online met elkaar kunt oefenen, behandeld kunt worden, je eigen klachten kan oplossen en kan oefenen met de geleerde technieken. Wij zijn uiteraard de hele ochtend aanwezig om jullie vragen te beantwoorden, tips te geven en mee te denken. We zullen van break-out room naar break-out room ‘springen’, om bij elk groepje mee te kijken en te luisteren. Aan het einde van deze ochtend ronden we samen met elkaar af in de ‘main room’ … dat ziet er ongeveer zó uit:

Zoom ONLINE Quantum-Touch

Wij hebben er enorm veel zin in! Heerlijk om elkaar ook in deze tijd te ontmoeten!
We hebben al een leuke groep deelnemers bij elkaar, kom je ook! Dat zouden we super leuk vinden!

Met een warme knuffel en een hartegroet,
Linda en Yolande